به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه ، وي در جلسه درس اخلاق مدرسه علميه حقاني قم ادامه داد: اولياء خاص خداوند، در درجه عالي از اخلاص بودند و تمام عوارض کارشان را که مانند شهادت، کتکخوردن، استهزاء و مسخرهشدن را پذيرفته بودند و براي آنها يقيني بود که تحمل در برابر اين عوارض، نوعي جهاد اکبر است.
حجت الاسلام انصاريان خاطرنشان کرد: از پيغمبري که 950 سال مبلغ دين خداوند بود تا جوانترين پيامبران؛ يعني حضرت مسيح و حضرت يحيي، خالصانه به أمر تبليغ پرداختند و با خداوند متعال معامله کردند و در مقابل همه دشمنيها،استقامت کردند.
اين استاد حوزه ادامه داد: امروز انبياء الهي در ميان جامعه نيستند و پرودگار عالم براي پرکردن اين خلأ، قلب عدهاي را متمايل به آمدن به حوزه ميکند تا علوم الهي را فرا بگيرند و به ميان مردم برگردند و رسالت انبياء را انجام دهند.
حجتالاسلام والمسلمين انصاريان خطاب به طلاب جوان گفت: طلاب با فعاليتهاي خود، مردم را از فرهنگهاي وارداتي که صدا و تصويرش تا اتاقهاي مردم نيز آمده است، نجات دهند.
اين استاد اخلاق به جايگاه طلاب اشاره و تصريح کرد: يک طلبه اگر جايگاه خود را بشناسد، اعتماد مردم را جلب ميکند و با جلب اعتماد ميتواند به تبليغ دين بپردازد و فقط و فقط با خداي متعال معامله کند.
حجتالاسلام والمسلمين انصاريان به روايت "من کان لله کان الله له"، مصباحالشريعه ترجمه عبدالرزاق گيلاني صفحه 178 اشاره کرده و گفت: اگر کسي براي خدا باشد و براي او کار کند، خداوند متعال نيز براي او خواهد بود. طلبه بايد فقط براي خدا درس بخواند. نبايد در دل خود مقصدي را مشخص کند؛ بلکه بايد خود را به خداي متعال بسپارد.
وي بااشاره به ضرورت توجه طلاب به ادبيات، گفت : يادگيري ادبيات براي طلاب، از کارهاي مهم به شمار مي رود؛ زيرا اين امر باعث فهم قرآن کريم مي شود و طلبه در اين صورت مي تواند قرآن را به خوبي به مردم عرضه کند و آنان را هدايت نمايد.
اين استاد حوزه ادامه داد: امام سجاد(ع) ميفرمايد: «الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ قَالَ الْمُؤْمِنُ خَلَطَ عِلْمَهُ بِالْحِلْمِ يَجْلِسُ لِيَعْلَمَ وَ يُنْصِتُ لِيَسْلَمَ وَ يَنْطِقُ لِيَفْهَمَ لَا يُحَدِّثُ أَمَانَتَهُ الْأَصْدِقَاءَ وَ لَا يَکْتُمُ شَهَادَتَهُ الْأَعْدَاءَ وَ لَا يَفْعَلُ شَيْئاً مِنَ الْحَقِّ رِيَاءً وَ لَا يَتْرُکُهُ حَيَاءً إِنْ زُکِّيَ خَافَ مِمَّا يَقُولُونَ وَ يَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِمَّا لَا يَعْلَمُونَ» أمالي الصدوق، ص: 494 – 497
«مؤمن علمش را با بردباري مخلوط مي کند و اگر در جلسه اي شرکت ميکند، براي دانايي خودش است و اگر جايي براي سکوت است، ساکت ميماند تا سالم بماند. اگر زبانش را باز ميکند، براي فهميدن است و رازهاي خود را براي دوستانش بازگو نميکند و از شهادت دادن به حق خودداري نميکند و عبادت و کارهاي او با ريا همراه نيست. حق را هيچ وقت به فشار خجالت رها نميکند و اگر در جلوي او از او تعريف کنند، از گفتار آنها ميترسد و در ذهن خود از خداوند متعال براي تقصيراتي که دارد، طلب مغفرت ميکند».
حجت الاسلام و المسلمين انصاريان در پايان يادآور شد: اين روايت براي شنيدن نيست، بلکه براي عمل کردن است. طلاب بايد به اين روايتها عمل کنند و آن را سرلوحه کار خود بدانند و سعي کنند خلأ انبياء را در جامعه پر کنند.
کد خبر 33495
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۱
- ۰ نظر
- چاپ
حاج شيخ حسين انصاريان، با اشاره به ضرورت ترويج مباني اخلاقي در جامعه، گفت: کار انبياء و ائمه طاهرين، رساندن پيام حق به مردم بود. آنها حيات زندگي مردم را در دنيا، تبديل به حيات طيبه و در وجود آنها با تشويق به انجام عمل صالح، شايستگي ايجاد ميکردند.